You are currently viewing Ρεσιτάλ για Πιάνο και Φωνή, Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2026

Ρεσιτάλ για Πιάνο και Φωνή, Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2026

Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή με τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη.

Το ρεσιτάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 31ου Φόρουμ της Ένωσης Ναυτικών Μουσείων Μεσογείου που διοργανώνει το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και το οποίο επιστρέφει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα μετά από είκοσι έξι (26) χρόνια.

Ο Στέφανος Κορκολής, επίσημος πρεσβευτής της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη, συμπράττει με την κρητικής καταγωγής Σοφία Μανουσάκη, την οποία ο μεγάλος συνθέτης χαρακτήρισε «αποκάλυψη μεγατόνων».

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ μόνο με προσκλήσεις (περιορισμένου αριθμού), που θα διανεμηθούν  από τη γραμματεία του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2026 (11:00 με 14:00).

Έπειτα από δύο (2) ώρες διάθεσης, οι προσκλήσεις εξαντλήθηκαν!